Fascination About קידום אתרים
Fascination About קידום אתרים
Blog Article
Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the most effective YouTube expertise and our most current options. Find out more
קודםהמאמר הקודםטריקים פשוטים לשיפור הביקורות שלכם בחשבון "גוגל לעסק שלי"
אה וגם…אם אתם בקטע של קורס ממש מעמיק על קידום אתרים למתחילים (אבל בחינם לגמרי!!)..תגללו עד הסוף..יהיה שווה
השוו את השימוש במילות המפתח שלכם לעומת שלהם, בדקו אילו נושאים חמים אצלם והסיקו את המסקנות הרלוונטיות.
לא רק קידום אתרים למתחילים. תוכלו למצוא באתר שלי עוד מאות מדריכים, מהמפורטים והטובים ביותר שתוכלו למצוא בעברת
חברה מצוינת, שירות מעולה ואמין - עשו עבורנו עבודה מצוינת, ממליץ בחום ובאחריות.
אהבת? גם ברשימת תפוצה שלי אני מפנק :-) ועל הדרך נותן מתנה >>
מיקום גיאוגרפי – אם מדובר במחקר מילים עבור עסק פיזי שנותן שירותים באזור גיאוגרפי מסוים, אין טעם להתחרות על ביטויים כלל ארציים. שימוש בביטויים בעלי אופי גיאוגרפי כגון ״רואה חשבון בחולון״ במקום ״רואה חשבון״ יכולים לעזור לכם גם להשיג תוצאות מהירות יחסית (כי המתחרים הם רק רואי חשבון מחולון) וגם למנוע בזבוז זמן והתעסקות בפניות לא רלוונטיות.
הקפידו לעצב את האתר כך שיתאים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אל תניחו שמה שברור לכם מובן באותה מידה לגולש הממוצע באתרכם. עזרו לו להתמצא באתר, הנגישו את העמודים החשובים ביותר שלכם, תדאגו שיהיה נעים לעין (פונטים בגודל מתאים, רווח בין פסקאות, צבעים נעימים, שילוב של מדיה עשירה ועוד) והובילו אותו אל המטרה שלשמה הבאתם אותו לאתר.
לפני שנתחיל עם מדריך לקידום אורגני בגוגל – לטובת מי שלא יודע, בואו נבין מה זה בכלל קידום אורגני, איך נראות התוצאות האורגניות בגוגל ומה ההבדל בין תוצאה אורגנית בגוגל לבין תוצאה ממומנת בגוגל (מודעה):
נכון, יש לא מעט עדויות לכך שגוגל מסתכלים על הנוכחות של המותג ברשת מעבר לאזכורים שונים באתרים אלא גם ברשתות כמו פייסבוק, טוויטר, גוגל+ – מבחינת אזכורים, מספר שיתופים ועוד.
השתדלו לשמור על קוד קצר ונקי עד כמה שניתן. אם אינם מתכנתים, מומלץ לשכור את שירותיו של איש מקצוע check here לשם כך.
כל מדריך לקידום אורגני בגוגל יגיד לכם שכל אסטרטגיה של קידום לאתר צריכה להתחיל במחקר מילות מפתח, נושאי כתיבה וגם מודיעין על המתחרים.
לעיתים תתקלו בהם בשם ‘קישורים נכנסים’. מדובר על אותם אזכורים שהאתר שלכם מקבל מאתר חיצוני – ומכאן גם מגיע השם. זה אחד האספקטים החשובים באלגוריתם של גוגל, כאשר על פי רוב קיימת קורלציה בין מספר הקישורים החיצוניים של האתר לבין הדירוג בגוגל.